Almkerk JO11-2 – Groot Ammers JO11-3 13-1

De eerste competitie wedstrijd spelen de jongens thuis tegen Groot Ammers. Ze hebben er zin in!!

Binnen de eerste minuut scoort Coert, toch een lekker begin van de wedstrijd.
Dan breekt Groot Ammers door maar
Ryan zorgt ervoor dat de bal niet verder komt. In de 8e minuut maakt Coert de 2-0.
Direct daarna lijkt Gert-Jan te scoren, maar de bal is over helaas. De jongens zijn op dreef, Jasper mooie aanval en schot op het doel maar de keeper weet hem tegen te houden.
Een poging van de tegenstander wordt goed verdedigd door Aaron en Gert Jan.
Deze keer is er geen houden aan en vlamt Jasper in de 15e minuut de 3-0 erin. De jongens spelen goed over, ook nu weer mooie assist van Jasper maar op nippertje mist Gert Jan helaas de bal.

Groot Ammers wil toch ook nog een poging wagen, maar Anton komt uitgelopen en maait met een flinke trap de bal naar het midden.
En ja hoor de hattrick van Jasper die maakt 4-0 in de 22e minuut. Een kleine minuut later mooie voorzet Tom en hierdoor kan Coert de 5-0 maken.
Net voor de rust nog een goede actie van Anton, hij loopt ver uit schopt de bal weg en ondanks slaap tekort door schoolkamp is hij heel goed wakker en rent direct terug naar zijn doel en duikt op de bal.
Rust

Gelijk na de rust gaat Aaron in de aanval en scoren ze 6-0. De verdediging Max en Tom in actie, goed gedaan jongens!
Cornerbal goed opgepakt door Aaron. Coert krijgt vrije trap en scoort 7-0. Jaaaaa en een minuut later scoort Tom……8-0!!

Even onrustig voor het doel van Groot Ammers, Coert 2x paal Jasper nog schot liggend vanaf de grond maar niet alles lukt.
Voor korte duur tenminste want nu mooie assist Max en Jasper knalt de 9-0 erin. Echt het houdt niet op, nu weer goede pass Gert-Jan en maakt Jasper de 10-0. Een minuut of 5 voor het einde kan fantastisch overspel van het hele team Coert het 11e doelpunt scoren.
Jasper kan er geen genoeg van krijgen en scoort binnen een minuut nog 2 doelpunten……..13-0!!!
Gelukkig voor Groot Ammers maken zij ook nog even puntje net voor het einde, 13-1. Jongens wow super gedaan!!