GEEN PUNTEN MO15 DOOR SLECHTE START

Met veel goeie zin kwamen de 13 meiden van Almkerk/Altena het veld op in het regenachtige Gilze.
Na een korte warming up en handen schudden begon de wedstrijd klokslag 1uur.
De aftrap werd genomen en nog geen 15 seconde later word de bal door een misverstand in de verdediging bij ons in het doel geschoten.
1-0 achterstand zo vroeg in wedstrijd al, gauw is duidelijk dat de A-A meiden heel goed speelden, een bijna 1-1 in het penalty gebied van Gilze door een hands, die niet door de scheids word gezien.
Zo verloopt de eerste helft met volop kansen voor Sterre en aanvoerder Isabelle maar die jammer genoeg geen resultaat hebben, en door sterk verdedigings werk van Tamar, Amber en Isabella heeft Marte niet echt veel te doen gehad.
Op het einde van de eerste helft probeert Denise het een keer maar mist op een haar na. Zo begint de 2e helft met nog steeds een achterstand waarbij Indy het probeert met links maar langs het doel schiet, kort daarna kan Gilze aan de bal komen en ongeveer in de 10e minuut van de 2e helft kan Gilze onze achterstand nog groter maken. Maar van opgeven is geen sprake, het meeste balbezit lag toch bij de A-A meiden tot ze in de 27e minuut een hoekschop eruit haalde en deze werd genomen door Isabelle die de bal op goeie hoogte voor het doel wist te krijgen zodat Indy er 2-1 van maakte door het hoofd te gebruiken.
Een 2-1 verlies wat absoluut niet aan de inzet en aan het harde werken heeft gelegen.