Nieuws / Wedstrijdverslagen

GJS JO7-2 – Almkerk JO7-1 12-6

Uitgeslapen en vol goede moed vertrokken de jongens van jo71 richting Dalem om daar eens een lekker potje te gaan ballen. Met de voorgaande wedstrijden in gedachten gewonnen van Unitas uit 5 – 7 en Hardinxveld thuis met 11 – 2 zouden we hier ook wel wat puntjes kunnen gaan pakken.

Na een wat rommelige warming-up zijn de jongens er helemaal klaar voor, echter was de start van de wedstrijd anders dan de voorgaande. Al snel had GJS ons te grazen 1-0, 2-0 ojee 3-0, lag het aan de verdediging, zaten de veters niet vast of was het de regen die de jongens parten speelde? Eén ding stond voorop; dit kan en mag ons niet gebeuren!

Grip op de wedstrijd kregen de jongens niet echt maar na een gericht schot van Noah stond het 3-1, blij en vol trots met dit eerste punt vervolgden de jongens de wedstrijd. Roy die al een paar keer verdedigend goed had ingegrepen kon de 4-1 en 5-1 niet voorkomen, de jongens probeerden het zo goed en zo nu en dan zagen de toeschouwers zuiver combinatievoetbal van Stef samen met Ramon, Ramon samen met Joppe tot het doel, jammer net een klein stukje er naast. Inmiddels is het alweer 6-1 voor GJS, tijd voor limonade en een opkikker van de trainers.

Tweede helft wisten de jongens zich knap terug te vechten 6-2 op naam van Ramon na een mooie assist van Joppe, 6-3 Noah loopt hem binnen, 7-3 jammer, 7-4 Ramon yes het kan nog, 7-5 Stef zelfs de trainers begonnen er weer in te geloven. Toch verloren de jongens de grip op de wedstrijd. GJS bleek letterlijk en figuurlijk een maatje te groot, 1 doelpunt van Noah konden we nog bijschrijven. Uiteindelijk moesten we 12-6 noteren.

Volgende week gaan we gewoon weer voor de winst bij Kozakken boys!
Goed gedaan Joppe, Stef, Roy, Ramon en Noah.

Menno van der Vliet (trainer)


Deel via: