Nieuws / Wedstrijdverslagen

Kozakken Boys JO7-2 – vv Almkerk JO7-1 6-3

Dat is weer eens wat anders dan voor dag en dauw opstaan. Kozakken Boys had de wedstrijd gepland om 12.25 uur. Vol goede moed trokken de mannen van de JO7-1 naar Werkendam. Ze hadden dinsdag goed getraind en hadden lekker uit kunnen slapen.

Maar, helaas Kozakken Boys ook, al na 1 minuut scoorden ze de 1-0. Gelukkig liet ook Stef zich niet onbetuigd en pakte veel ballen af. Joppe liet zien dat hij ook doelpunten kan maken. Hij schoot na een dribbel snoeihard de 1-1 binnen. De wedstrijd ging gelijk op, zeker ook omdat Roy de beuk er nog maar eens in gooide en zijn mannetje stond. Dat moest ook wel met deze harde wind. Helaas maakte Kozakken Boys op slag van rust de 2-1.

De leiders Jacco en Menno lieten daardoor de moed niet zakken en schonken nog eens wat limonade bij. En dat hielp: Noah maakte vlak na de pauze een prachtig doelpunt. Het was weer 2-2. Daarop volgde een sterke fase van de Werkendammers, waarbij ze in een mum van tijd uitliepen naar 6-2. Ramon liet dat niet op zich zitten en scoorde de 6-3, ook weer een mooi doelpunt. Voordat we dichterbij konden komen, besloot de scheidsrechter dat het tijd was.

Helaas verloren, maar Ramon, Joppe, Noah, Roy en Stef, jullie hebben weer hard gewerkt . Op naar de volgende wedstrijd, waarin hopelijk weer gewonnen kan worden.


Deel via: