Nieuws / Wedstrijdverslagen

VVR MO15-1 – ST Almkerk/Altena MO15-1 6 – 0

VVR maatje te groot voor MO15
Op zaterdag 28 okt. stond om 11:00uur de uitwedstrijd tegen VVR te Rijsbergen op het programma.
 
We kwamen aan op een sportpark. Twee dingen waren opvallend. Quinty vergat haar schoenen en er blies een frisse herfstwind dwars over het veld heen. Dit zorgde ervoor dat de meegereisde ouders/supporters snakten naar een hartverwarmend veldspel en dat de trainer zich genderneutraal, maar wel op meisjesschoenen in de dug-out begaf. De zijne leende hij namelijk uit aan vergeetachtige Quinty. Maar de tegenstander (2e jaars) hadden geen zin om het onze meiden makkelijk te maken , en begonnen zeer overtuigend aan te vallen over de rechterflank (bal op de paal en één net over) 
 
Ze bleven de druk opvoeren en onze meiden kregen de bal niet weg .
Na 7 minuten stond het al 1-0 en binnen het half uur was het gedaan 3-0. VVR speelde zeer fel en die van ons te slap .
Er moest wat gebeuren na de rust ( meer bewegen, beter inpassen en goede bal
aannames) Er zat idd meer overtuiging in en dat resulteerde na 3min in een hoekschop, die helaas niet verzilverd werd .Na 10 min spelen in de 2e helft begonnen de meiden weer slordig te voetballen en strafte VVR dat binnen 10min af door de score te verdubbelen naar 6-0 .
Zo kwam er een einde aan een hoopvolle zaterdag ochtend . Aan de trainersstaf de taak ( ik leg geen druk op) om de meiden klaar te stomen op de trainingsavonden om de volgende wedstrijd te laten zien dat de meiden wel degelijk goed kunnen voetballen en een mooi resultaat neer zetten tegen de Madese Boys. 
mvg Theo

Deel via: