Nieuws / Wedstrijdverslagen

St Almkerk/Altena MO15-1- Madese Boys MO15-1 3-6

Ook deze keer was het weer vroeg opstaan, aangezien de wedstrijd om 8.30 begon. Het zag er naar uit dat het weer wat roet in het eten zou gooien, maar met het startsein van de wedstrijd begon de zon spontaan te schijnen. Dit zorgde ervoor dat het voor de toeschouwers en de reservespelers wat lastig was om te zien wat er in het veld gebeurde. Gelukkig stonden er tussen de toeschouwers genoeg mensen die konden vertellen wat er zoal in dit verslag geschreven kon worden of juist niet.
Na korte tijd was het 0-1 maar de meiden vochten terug en het werd 1-1 deze werd gescoord door Mara en daarna zelfs 2-1 gemaakt door Isabelle .Dit was een prima tussenstand aangezien Madese boys de ongeslagen lijstaanvoerder is. Maar net voor rust kwam het gelijk makende doelpunt dus werd het 2-2 en vlot daarna 2-3.
Met deze tussenstand gingen de meiden de kleedkamer in. En kwamen ze er weer zelfverzekerd uit maar vrij snel werd het al 2-4 en 2-5 . vijf minuten daarna kwam de 3-5 van Mara, kort daarna werd het helaas toch 3-6 en dat was de eindstand van de wedstrijd. Helaas weer geen overwinning in deze zware poule,maar weer genoeg motivatie om er volgende week weer tegen aan te gaan.

geschreven door: Myrthe en Esther van Dalen


Deel via: