Het is 8;45, de eerste helft staat Max in het doel!

Het is even schipperen, want onze vaste keeper Anton heeft een blessure!

In de eerste 5 min zijn er al 3 corners door ons te nemen.
Daarop volgend een mooie aanval van Jasper.
Daarna weer een mooie redding van Max!

In de 10 minuut is er een aanval van de tegenstander, maar door een redding van Aaron, is er niets aan de hand!

In de 11e minuut gaat het fout, als gevolg van een corner voor de tegenstander, word er een doelpunt gemaakt 0-1, vlak daarna in de 14e minuut valt de 0-2 voor VVAC.

In de 18e min is het spannend en maakt Jasper bijna de 1-2, maar helaas.
In de 19e min, maakt VVAC bijna een eigen doelpunt.
In de 21e min, na heel veel drukte voor het doel, valt dan toch de 0-3 voor VVAC.

In de 22e min zet Coert een mooie aanval in, maar helaas!
Gelijk daarna doet Max weer een mooie redding, pfff daar komen we goed vanaf!
In de 25e min volgt dan helaas na een corner de 0-4 voor VVAC

Gelukkig Rust!

9;25 gaan we weer van start, dit keer met Coert in het doel!

In de 4e en 5e minuut van de 2e helft, eerst een corner tegen en gelijk daarop een mooie aanval van Jasper, hij gaat net mis.
In de 8e min 2e helft weer een aanval van Jasper en hij mist helaas weer, terwijl hij er zo hard voor werkt, dat komt ook, omdat de tegenstander er bovenop zit!

In de 10e min weer een prachtige redding van Coert en direct weer een corner tegen.
In de 11e min helaas 0-5.
In de 12e min weer een corner tegen.
In de 13e min weer een goede redding van Coert.

In de 20e min valt dan de uiteindelijke 0-6
daarna nog een corner tegen en een mooie aanval van Gert-Jan, maar helaas zonder resultaat.

Het was een spannende wedstrijd en de jongens hebben super hun best gedaan en hard gewerkt!