ST Almkerk/Altena MO15-1 – OJC Rosmalen MO15-2 1-2

Op de vroege zaterdag ochtend om precies te zijn 7:45 kwamen de meiden vol goede moed aan op het voetbalveld.

We zagen er een klein beetje tegen op, omdat ze het tegen de koploper: OJC Rosmalen moesten opnemen. Maar na een goede warming-up kregen we er toch een beetje zin in.

Om 8:30 klonk het startsignaal van deze wedstrijd, na 5 minuten had onze van Veenendaal of te wel Marte een mooie redding uit de korte hoek. Maar jammer genoeg kwamen we na 10 minuten toch op 0-1 achterstand, de hele eerste helft is het 0-1 gebleven met een paar super mooie reddingen van Marte, en een hele goede verdediging van onze back spelers. Voorin waren er ook een paar mooie acties maar helaas geen 1-1 gevallen. Na in de rust een best positieve toespraak te hebben gehad van Erik en Peter gingen de meiden de tweede helft in. Daar bleef het ook redelijk lang 0-1 maar toch viel daar de 0-2. We gaven niet op en dus kwamen ze door een prachtig doelpunt van Sterre toch op de 1-2. Verder zijn er weinig kansen meer gecreëerd in deze wedstrijd.

We gingen tevreden het veld af maar jammer genoeg met 0 punten.

Geschreven door: Mara Koekkoek