Nieuws / Wedstrijdverslagen

Zaalvoetbaltoernooi MO-15 zeer geslaagd!

Zaterdag 20 januari 2018 was er voor de meiden van de MO-15 een onderling toernooi georganiseerd om weer uit de winterdip te komen. Maar liefst 15 meiden hadden zich hiervoor opgegeven en meldden zich om 15.00 uur in het Verlaat te Almkerk om de strijd met elkaar aan te gaan.
Ook supporter Mara, die vanwege een roze gipsen pootje niet mee kon doen, was op tijd om alle meiden van haar team aan te moedigen. Hanno en Theo begeleidden het geheel en hadden de meiden verbazingwekkend snel stil. Ik weet niet wat ze ze beloofd hadden……
De teams werden random uitgekozen en dat bleek later erg goed gelukt te zijn. De meiden waren zeer goed aan elkaar gewaagd en tot op het laatst was er geen duidelijke winnaar aan te wijzen.
Team 1: Marte, Evy, Evi, Nienke en Mirthe
Team 2:Amber, Sterre, Quinty, Aniek en Indy
Team 3; Isabella, Denise, Esmee, Tamar, en Isabelle
Met op de achtergrond ,of beter gezegd op de voorgrond ,gezellige muziek werden er per team 4 wedstrijden gespeeld van 20 minuten. De tribune was goed gevuld met o.a. ouders die elkaar ook weer veel te vertellen hadden na zo’n winterstop. Gelukkig wisten Hanno en Theo ons steeds na afloop te vertellen wat de uiteindelijke stand was en welk team er gewonnen had.
De meiden begonnen rustig aan maar werden steeds fanatieker. Buikschuivers, panna’s, strakke reddingen, mooie acties, harde schoten , goede reflexen op doel en meidengegil deden ’t goed voor een gezellig en fanatiek middagje meidenvoetbal.
De laatste wedstrijd werden de punten alvast opgeteld om te kijken wie de uiteindelijke winnaar zou worden. Hieruit bleek dat alle teams nog kans hadden op winst. Dit keer zaten de ouders wel op het puntje van hun stoel en werden de gesprekken gestaakt. Over en weer werd er volop gescoord maar team 2 won uiteindelijk de wedstrijd met 4-3.
Alle teams hadden uiteindelijk 2 wedstrijden gewonnen zodat er geen winnaar en verliezer was aan te wijzen. Geen bekers en medailles maar wel een lekker frietje als afloop van deze gezellige voetbalmiddag.
Iedereen bedankt voor het laten slagen van deze activiteit! Hopelijk zijn de meiden er weer helemaal klaar voor om te schitteren in de nieuwe competitie. Succes allemaal!


Deel via: