Nieuws / Wedstrijdverslagen

Almkerk J010-1 – Woudrichem J010-1 4-8

Na de aftrap gaan we gelijk op. Woudrichem krijgt de bal en ze proberen 2 keer achter elkaar een doelpunt te maken, maar Kevin houdt ze keurig tegen. Helaas gaat de derde poging er wel in. 0-1. Wij krijgen een goede kans. Sem speelt over op Thomas maar hij gaat net naast. Woudrichem pakt de bal en scoort 0-2. Na flink wat heen en weer spelen en mooi verdedigend werk van Timo, Jasper, Stan en Levi krijgt Thomas de bal en scoort. 1-2. Helaas lukt het Woudrichem nog een keer te scoren 1-3 . Er volgen mooie acties van onze jongens, maar helaas lukt het Woudrichem kort na elkaar de 1-4 en 1-5 te maken.
Na de rust gaat het lekker. Na wat flipperkast werk voor het doel, weet Sem een goal te maken. 2-5. Kort daarna lukt het Sem een mooie actie te maken en hij scoort opnieuw 3-5. Woudrichem komt weer aan de bal en maakt er 3-6 van. Snel daarna volgt een 7e en 8e doelpunt voor Woudrichem. Jonathan krijgt ook nog een mooie kans en schiet hem in het net 4-8.
Een pittige wedstrijd, maar onze mannen hebben goed samengewerkt en leuk voetbal laten zien.


Deel via: