Nieuws / Wedstrijdverslagen

Onderzoek intensievere samenwerking tussen v.v. Altena en v.v. Almkerk gestart

In de ledenvergaderingen van v.v. Altena en v.v. Almkerk is in het najaar van 2017 door de leden aan de besturen het mandaat gegeven om alle mogelijke opties op het gebied van samenwerken te onderzoeken.

Vanaf december 2014 is er een samenwerking op het gebied van meisjesvoetbal. Medio 2017 volgde de samenwerking bij JO13 en met ingang van augustus 2018 gaan ook de jongens van JO15 met gezamenlijke teams in de competitie uitkomen.

Inmiddels is vanuit de besturen een commissie gevormd, die bestaat uit Gerrit van Drunen, Anton van der Meijden, Arjan Kant (v.v. Almkerk) en Cor Geelhoedt, Bert Strik en Dian Versteeg (v.v. Altena). De commissie heeft inmiddels een oriënterend gesprek gevoerd met de wethouders van de gemeente Werkendam en Woudrichem. Aansluitend daarop is door de commissie een verzoek aan de gemeenten gestuurd voor een locatieonderzoek en is een behoeftebepaling op basis van de kwaliteitsnormen voor club- en kleedgebouwen gemaakt. Ook de uitkomst van de behoeftebepaling is aan de gemeenten verstrekt. De commissie komt maandelijks bij elkaar.

Via de websites van v.v. Altena en v.v. Almkerk zullen we regelmatig informeren over de voortgang en de stand van zaken.


Deel via: