Nieuws / Wedstrijdverslagen

ST Almkerk/Altena MO15-1 – Woudrichem MO15-1 4-0


We begonnen deze wedstrijd tegen Woerkum met extra versterking van Fabienne en Tess, de meiden moesten ff op gang komen, want de eerste echte kans kwam na een kwartier voor Woudrichem, maar Marte stond op scherp en had weer een super mooie redding. Daarna zette wij meer druk waaruit een paar kleine kansjes kwamen maar zonder resultaat. Na een half uur was het Indy die een corner nam en de bal het doel in draaide, met 1-0 gingen we de rust in. De 2e helft was het na 10 minuten Nienke die vanuit een mooie voorzet met haar oranje wondersloffen de 2-0 maakte. Na een mooie voorzet werd bijna de 3-0 gemaakt door Indy maar de keeper van Woerkum was alert en tikte de bal uit het doel. Daarna nogmaals een mooi schot van Indy maar de keeper tikte ook deze er uit. Laatste minuten mooie loopactie Mara maar de bal kwam voor haar verkeerde voet terecht, gelukkig stond daar een verdediger van Woudrichem die de bal er zelf intikte, 3-0. Tot slot werd de 4-0 prachtig binnen geschoten door Sterre, en zo verlieten de meiden met 3 punten op zak het veld.

Na een moeizame start tegen de sterke dames van Woerkum hebben we weer een prima potje voetbal laten zien.


Deel via: