Nieuws / Wedstrijdverslagen

Almkerk/Altena MO15-1 – HRC ’14 MO15-1 2-6

HRC ‘14 maatje te groot in halve finale Samba Cup

Donderdag 17 mei speelden de meiden, met een enigszins gehavend team , de halve finale van de Samba Cup. Gelukkig konden
Maike en Lisa de afwezige spelers vervangen. De meiden stonden , met gezonde spanning , startklaar en om 19.00 uur klonk het fluitsignaal van de scheidsrechter.
Het eerste doelpunt van HRC volgde al snel en het was meteen duidelijk dat dit een moeilijke wedstrijd zou worden. Gelukkig kon Marte het tweede schot op doel netjes wegwerken maar na 25 minuten werd het toch 0-2.
Al snel volgde het derde tegendoelpunt door een mooi schot. Met de stand 0-3 gingen we de rust in .
Na de rust waren de meiden wat feller, verdedigden iets beter wat ik kon merken aan mijn buurman die minder vaak mopperde?. Toch konden ze niet voorkomen dat een vierde schot op doel er in ging. Een prachtige steek pass ,hoorde ik iedereen om me heen vertellen. Na een mooie actie van Isabelle , die er helaas niet in ging , vonden er een paar wissels plaats. Marte hield er nog een schot uit en Meike had nog een mooie kans .
De meiden van HRC bleven goed en snel overspelen en scoorden 0-5.
Tijdens een redding van Marte kwam zij ongelukkig ten val en moest zij helaas met een arm uit de kom het veld verlaten. We moeten Marte dit verdere seizoen gaan missen en we wensen haar heel veel beterschap toe.
Tamar die inmiddels op de bank zat nam haar taak als keeper over en Mara werd na een blessure van Myrthe tot haar eigen verbazing links achter gezet. De scheidsrechter was ons goed gezind en gaf ons na een kleine overtreding een penalty die er netjes door Indy werd ingeschoten. 1-6 .
Na een paar opbeurende woorden van vlagger Peter ,die bijna nog geloofde in een overwinning , ging het team nog lekker door.
Nog 10 minuten te gaan en Indy scoorde een prachtige treffer en veranderde de stand in 2-6.
Zo bleef de stand tot het fluitsignaal klonk. Helaas zijn we , na een leuke wedstrijd gespeeld te hebben , niet door naar de finale !
We wensen HRC heel veel succes in de finale van de Samba Cup op maandag 21 mei!

Sterre en Annika


Deel via: