Nieuws / Wedstrijdverslagen

VV Sleeuwijk MO17 – ST Almkerk/ Altena MO17-1 1-2

Afgelopen zaterdag speelde de meiden hun laatste en beslissende bekerduel tegen Sleeuwijk. Ze werden door Denise uit de Mo15, Mandy en Savannah uit de dames 2 geholpen deze wedstrijd. De eerste minuten waren wat rommelig en daaruit kwam de eerste kans van Sleeuwijk. De bal kwam achterin en Evy die deze wedstrijd wel wilde keepen miste de bal en daarna miste Esmee ook de bal waardoor een van de tegenstanders voor leeg doel stond en hem erin kon tikken maar dat gebeurde niet want de bal rolde voor het doel langs over de achterlijn. De meiden werden wakker en begonnen te voetballen en niet lang daar na kwam de 0-1 van Sterre. Nu begonnen ze echt te voetballen maar tijdens een botsing in het 16 metergebied kregen we een penalty tegen. Helaas kon Evy er net niet bij en was het 1-1. Vlak voor de rust maakte Indy door een mooie bal van Mandy de 1-2. Na de rust was het nog erg spannend maar het is uit eindelijk 1-2 gebleven en waren de 3 punten weer binnen. Nu op naar de volgende ronde van de beker.

Myrthe van Dalen


Deel via: