Nieuws / Wedstrijdverslagen

Nieuwsartikel-afbeelding

Jeugdteams weer voorzien elftalfoto’s

Ieder seizoen is het weer een mooi moment om van ieder team het ‘staatsportret’ te maken. De foto’s die het weten te schoppen tot in de plakboeken, waarvan we pas jaren later de waarde van inzien. Al jaren verzorgd Jan Noorloos de teamfoto’s van al onze jeugdteams. Sinds de samenwerking met Altena betekent dit ook dat er in Nieuwendijk foto’s moeten worden gemaakt. Het maakt Jan allemaal niet uit of hij nou vanuit Uppel naar de ene kant van de A27 moet of naar de andere. In de maanden september en oktober ging Jan iedere zaterdagochtend met een strak tijdschema op pad om in de ochtend-dauw de mooiste plaatjes te schieten. De resultaten zijn ondertussen ook terug te vinden op onze website onder de tab ‘jeugd’.
Het is zelfs voorgevallen dat de planner van die tijdschema’s op vrijdagavond op de bank in slaap was gevallen….. Rond 3.00uur in de nacht stuurde deze persoon vol schaamte nog het schema voor de volgende ochtend. Volgens dat schema moest echter al om 8.25uur de 1e foto in Nieuwendijk worden gemaakt. Om 8.15uur stuurde de planner nog voorzichtig de app “Gaat het nog lukken Jan?”, maar Jan was dus gewoon keurig op tijd aanwezig.
Jan, wederom bedankt voor je inzet en bijdrage aan onze jeugdteams! Lekker overwinteren in Spanje en hopelijk zien we je weer ergens in het voorjaar.
Jeugdcommissie v.v. Almkerk

Deel via: