Nieuws / Wedstrijdverslagen

EK Poule VV Almkerk

Beste V.V. Almkerk leden,

Het EK komt eraan en dus neemt de Oranjekoorts langzaam toe. Voor dit EK organiseren we als vereniging iets nieuws, namelijk een EK Poule. Deelname aan de EK Poule is gratis, en er zijn met de EK Poule een aantal mooie prijzen te winnen!

De EK Poule wordt georganiseerd i.s.m. Scorito. Je kunt je aanmelden via de volgende link: https://www.scorito.com/subleague/758122/ek-voetbal-2024/vv-almkerk/de51741c-9711-4301-8a68-908c8b8797db

Na aanmelding ontvang je per e-mail meer informatie over het spel en het downloaden van de Scorito App.

Heeft bij jullie in de kleedkamer ook altijd iedereen het hoogste woord? En wil je nu wel eens weten die de échte voetbalkenners zijn? Organiseer dan een Subleague met je team. Dit regel je door een bericht te sturen aan ondergetekende. Bij vragen mag je ook altijd even contact opnemen.

Namens bestuur V.V. Almkerk,

Hans Keller
Voorzitter


Deel via: