Nieuws / Wedstrijdverslagen

Nieuwsartikel-afbeelding

Busvervoer naar Velo Wateringen

Afgelopen zaterdag speelden wij een wedstrijd om des keizers baard en dus konden we ons het verlies tegen SV TOP (5-2) veroorloven.
Tenslotte hadden we ons vorige week al definitief geplaatst voor de nacompetitie om promotie naar de 4e Divisie.
Hierdoor krijgt dit seizoen, met onze hoogste notering ooit, een mooi vervolg. Komende zaterdag 1 junispeelt onze hoofdmacht een uitwedstrijd tegen VELO uit Wateringen. Ook Velo komt uit in de eerste klasse (West 2) en is net als Almkerk geëindigd op de derde plaats.
Net als bij het kampioenschap van het tweede elftal kunnen onze mannen van het eerste de steun van de 12e man heel goed gebruiken.
Daarom zal er bij genoeg animo busvervoer geregeld worden voor supporters die met ons mee willen. De kosten voor deze busreis zullen gedeeltelijk worden gesponsord door de Supportersvereniging en door de vereniging zelf. Desondanks wordt er een eigen bijdrage van € 10,– per persoon gevraagd (contant te betalen bij de bus).  De eventuele exacte vertrektijd zullen we nog laten weten.
Belangrijk om te benoemen; op de heenweg mag er in deze bus geen alcohol gedronken worden. Natuurlijk hopen we op de terugweg een klein feestje te kunnen vieren, mochten we de volgende ronde behalen.

Wilt u meerijden met de bus? Dan kunt u zich aanmelden bij Erwin Wannet (via WhatsApp of per e-mail). Graag je voor- & achternaam vermelden.
Tel. 06-51549759
E-mail: erwin.wannet@pon-cat.com
Inschrijven kan tot en met donderdag 30 meiaanstaande.
We kijken uit naar een mooie zaterdag en op heel veel support voor de Blauw Witten.

Deel via: